Viorel Hizo e cu bagajele gata făcute!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a remizat cu Twente şi a ratat şansa de a juca în Liga Campionilor. La final de meci, fanii i-au cerut demisia lui Viorel Hizo, însă tehnicianul nici nu vrea să audă de vreo plecare: „Nu am adus eu jucătorii, Liga Campionilor era prea mult pentru noi.

Am făcut un meci bun, sunt mulţumit de atitutindea jucătorilor. Nu mă întrebaţi pe mine de ce au strigat spectatorii. E problema lor dacă îmi cer demisia", a reacţionat „Dulăul", care ar putea ajunge la cea de-a treia plecare din Moldova.

„Pe un antrenor îl ţin rezultatele"

Porumboiu îl apără totuşi pe Hizo, dar lasă de înţeles că zilele acestuia sunt numărate. "Twente a fost peste noi, acum rămâne de văzut ce va face echipa în Liga Europa. Normal că pe un antrenor îl ţin rezultatele, însă, dacă mă întrebaţi acum, Hizo va rămâne cel puţin până la finalul turului de campionat". Porumboiu şi-a căutat totuşi câteva soluţii la îndemână pentru banca tehnică a echipei, în cazul în care Hizo va da greş şi în campionat în următoarea rundă, atunci când moldovenii vor întâlni Concordia Chiajna. Adrian Porumboiu îi are în vedere pe Marius Lăcătuş şi Ilie Stan, iar cu primul a început deja negocierile.

Lăcătuş ar reveni

Marius Lăcătuş ar fi dispus să vină la FC Vaslui, mai ales că a plecat în condiţii amicale cu Porumboiu. Cu „Fiara" pe bancă, FC Vaslui a terminat ediţia 2009/2010 pe poziţia a 3-a şi a ajuns până în finala Cupei României. Lăcătuş a demisionat pentru că intenţiona să se stabilească în Spania, numai că între timp a mai acceptat să mai pregătească odată pe Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite