Viorel Tănase, prezentat ca antrenor principal la Oţelul: "Mi s-a împlinit un vis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Tănase - antrenor Farul Constanţa
Viorel Tănase - antrenor Farul Constanţa

Antrenorul Viorel Tănase a fost prezentat ca antrenor principal al echipei Oţelul Galaţi şi a condus joi seară primul antrenament, el afirmând că i s-a împlinit un vis.

"Mi s-a îndeplinit un vis, acela de a o antrena pe Oţelul. Vreau să le mulţumesc celor din conducere pentru că au încredere în capacitatae mea de a antrena Oţelul. Este o zi foarte importantă pentru mine, o zi la care am visat. Sunt însă şi realist, ştiu că mă aşteaptă o muncă asiduă şi, ca antrenor depind de rezultate. Vreau să-l felicit pe Dorinel Munteanu pentru ceea ce a făcut la Oţelul. Mi-aş dori din tot sufletul să am aceleaşi rezultate. Sper ca prin jocul echipei şi rezultate să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion", a declarat Tănase.

Narcis Răducan, cel care l-a prezentat pe Tănase, spune că fostul fotbalist simbol al Oţelului merita o astfel de oportunitate. "Este golgheterul all-time al echipei, are aproape 400 de meciuri în prima ligă şi peste toate acestea ce ţin de cariera lui de fotbalist, este unul dintre cei mai promiţători antrenori din noul val. Este un
antrenor tânăr care a fost pregătit de către club de câţiva ani şi iată că a venit momentul să semneze cu Oţelul. Este unul dintre cei mai importanţi foşti jucători ai Oţelului şi cred că merită această oportunitate", a declarat Răducan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite