Tănase: "Am intrat pe teren cu prea mult respect pentru adversar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Tănase - antrenor al echipei Oţelul Galaţi
Viorel Tănase - antrenor al echipei Oţelul Galaţi

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-2, că elevii săi au intrat pe teren cu prea mult respect pentru adversar.

"Se putea mai mult în această seară, dar am intrat cu prea mult respect pentru adversar şi practic am început meciul de la 0-2. Astăzi ne-a lipsit doar puţină atenţie la golurile lor, pentru că repriza a doua am jucat destul de bine şi puteam marca. Am auzit şi eu că a fost ofsaid la primul gol al Stelei. Nu vreau să comentez, însă dacă a fost aşa arbitrul trebuie să plătească", a spus Tănase.

Tehnicianul gălăţenilor este dezamăgit de faptul că a pierdut la debutul său pe banca Oţelului: "Este o mare şansă pentru mine. Îmi pare rău că debutul meu la Oţelul se face cu stângul. Sper ca victoria să vină la următorul meci".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I în care tehnicianul moldovenilor Viorel Tănase a debutat pe prima scenă în această funcţie. Golurile învingătorilor au fost marcate de Rocha '3 şi Pintilii '8, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Viglianti, în minutul 13.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite