Viorel Ion: "CF Brăila arată foarte bine, sunt mulţumit de jucători"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disputat pe un teren acoperit de zăpadă al stadionului "Portul Roşu", din Galaţi, partida dintre Dunărea Galaţi şi CF Brăila a fost una în care brăilenii au ratat marile ocazii de gol ale partidei, dar în cele din urmă rezultatul a fost unul de egalitate: 1-1 (1-0), scrie liga2.ro.

"A fost un meci de antrenament bun din toate punctele de vedere, deoarece jucătorii au putut să facă şi forţă şi să joace şi fotbal! Chiar dacă terenul a fost unul destul de greu am fost mulţumit de evoluţia băieţilor mei care au reuşit să ducă mingea în faţa porţii adverse de nenumărate ori, dar, din păcate pentru noi, am marcat numai din penalty, chiar dacă am ratat cel puţin 6-7 ocazii clare, uriaşe de a marca! Sunt mulţumit de toţi jucătorii pe care i-am folosit, şi sunt fericit că nu s-a accidentat nimeni! Acum rămâne să discutăm cu Bucuroaie condiţiile în care acesta să semneze cu noi un trasfer până la vară!", a spus tehnicianul brăilean Viorel Ion.

De partea cealaltă, Eugen Baştină, antrenorul Dunării Galaţi, s-a mulţumit doar să afirme: "Rezultatul de egalitate cu care s-a terminat meciul îl consider a fi unul echitabil, chiar dacă jocul ambelor echipe a fost influenţat clar de starea terenului. Cea mai mare satisfacţie a mea rămâne faptul că nu s-a accidentat niciun jucător la acest meci!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite