Viorel Hizo: "Nu ştiu să joc la remiză, dar dacă iese egal cu Lazio este foarte bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu ştie să pregătească un meci pentru a obţine o remiză, dar a admis faptul că va fi foarte mulţumit dacă echipa sa FC Vaslui va termina la egalitate partida cu Lazio din Liga Europa.

"Nu ştiu să joc pentru remiză. Dacă iese remiză în urma jocului pe care-l prestăm, înseamnă că este bine şi mai avem o şansă. Însă nu ştiu secretul prin care să joci şi să obţii remiză. Pentru Vaslui şi pentru mine ar fi extraordinar să nu pierdem acest joc", a spus Hizo.

El a precizat că FC Vaslui poate obţine un rezultat bun cu Lazio dacă va avea şansă, pentru că altfel este foarte difcil de învins un adversar de talia formaţiei italiene. "Aşteptăm ca în jocul de mâine să avem şi şansă pentru că dacă nu ai şansă la un astfel de joc, atunci chiar e foarte greu să învingi o echipă cum este Lazio. Lazio este într-un vârf de formă, a pierdut un singur joc în ultimele zece, cel cu Juventus, este o echipă care câştigă tot în Italia. Aşteptăm o partidă grea, în care nu cred că Lazio îşi va permite să menajeze vreun jucător şi sunt convins că va veni la Piatra Neamţ cu cea mai bună echipă. Acest teren ne-a dat şansă, pe acest teren nu am pierdut niciun joc, deşi au fost meciuri foarte grele şi aşteptăm ca mâine să fie mai mulţi suporteri în tribune pentru a susţine echipa în încercarea noastră de a obţine un rezultat bun, care ar duce echipa în primăvara europeană, ceea ce ar fi istorie pentru Vaslui", a spus antrenorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite