Viorel Hizo: "În Liga I sunt opt echipe care au şanse la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, luni, că în Liga I sunt opt echipe care pot spera la titlul de campioană în acest sezon, precizând că, dintre acestea, Oţelul Galaţi este favorită.

"Sunt opt echipe acolo în faţă şi fiecare are o şansă să câştige campionatul. Favorită este Oţelul, care a acumulat multe puncte, este la o distanţă apreciabilă faţă de celelalte, are un lot omogen, care îşi doreşte performanţa. Este condusă foarte bine de un manager priceput precum Marius Stan. Toate acestea formează o echipă care într-adevăr merită să fie luată în seamă. Totuşi, aş minţi dacă aş spune că nu mă gândesc la titlu", a spus Hizo. Tehnicianul formaţiei clasate pe locul 3 în Liga I a participat, luni, la reuniunea anuală a antrenorilor din primele două eşaloane şi a posesorilor licenţei Pro, care a avut loc la Casa Fotbalului. La acest eveniment, în care au fost prezentate diferite metode de motivare a jucătorilor, precum şi mai multe scheme pentru faza defensivă, au participat Marco Giampaolo (antrenor şi lector la Sectorul Tehnic al Federaţiei Italiene de Fotbal, Şcoala de Antrenori de la Coverciano) şi Fabio Micarelli (fost secund al lui Giampaolo la Catania, în perioada 1 iunie 2010 - 18 ianuarie 2011).

Hizo a declarat că jucătorii din Liga I reuşesc să se motiveze şi singuri înaintea partidelor importante. "Jucătorii se înţeleg din ce în ce mai greu cu antrenorii, pentru că sunt foarte multe probleme la toate echipele. Totuşi, înaintea meciurilor importante, jucătorii se motivează singuri şi avem şi noi diferite metode să-i motivăm", a spus Hizo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite