Moldoveanul Viorel Frunză îl acuză pe antrenorul Petre Grigoraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Frunză (dreapta) spune că are oferte din Rusia, Moldova şi România
Viorel Frunză (dreapta) spune că are oferte din Rusia, Moldova şi România

Internaţionalul moldovean Viorel Frunză, care a jucat în tur pentru echipa Poli Iaşi, s-a plâns că antrenorul Petre Grigoraş nu i-a dat prea multe şanse să evolueze la gruparea din Copou.

Fotbalistul a declarat că nu a putut arăta ce poate. "Antrenorul Petre Grigoraş nu mi-a dat prea multe şanse, dar au fost şi alte probleme", a spus jucătorul la postul de televiziune Publika TV din Chişinău. El a jucat doar un singur meci la prima echipă a clubului moldovean, în Cupa României, cu Pandurii Târgu Jiu.

În replică, Petre Grigoraş a afirmat că nu a fost mulţumit de felul cum se pregătea fotbalistul. "Singurul motiv pentru care nu a jucat este că nu am fost mulţumit de felul cum s-a pregătit şi a jucat la echipa a doua. Pe mine nu mă interesează dacă jucătorul e moldovean, român sau altă naţionalitate, ci doar cum evolueză", a declarat antrenorul pentru www.adevarul.ro.

Viorel Frunză are 30 de ani şi a jucat în România pentru echipe FC Vaslui (2004+2006), CFR Cluj (2006-2007) şi Ceahlăul Piatra Neamţ (2007-2008).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite