Violenţele continuă în fotbalul mioritic: Arbitrul Silviu Gulei, călcat în picioare la Şimian!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul Silviu Gulei (FOTO: liga2.ro)
Arbitrul Silviu Gulei (FOTO: liga2.ro)

La finalul partidei Agromec Şimian - Coop Vânju Mare 0-2, arbitrul Silviu Gulei a fost lovit cu pumnii şi a chemat Salvarea pentru a fi repus pe picioare.

După fluierul final, spectatorii au pătruns pe teren, iar Gulei este convins că delegatul echipei gazdă, care luase loc în tribună în timpul meciului şi nu se trecuse pe foaia de joc, a intrat pe gazon decis să-l lovească cu pumnii. Arbitrul din lotul pentru Liga a III-a şi-a scos certificat medico-legal şi intenţionează să-l dea în judecată pe agresorul Ion Bărăitaru, care în urmă cu cinci etape fusese eliminat de Gulei, pentru proteste, din postura de delegat al echipei Agromec. În trecut, Bărăitaru mai fusese suspendat un an pentru incidente similare. "Va răspunde în faţa legii. Îi voi da în judecată şi pe cei doi jucători ai echipei gazdă, care m-au lovit în acel meleu format după ce au pătruns spectatorii pe teren. Bărăitaru e recidivist şi trebuie suspendat pe viaţă. Asemenea oameni nu au ce căuta în fotbal, fiindcă se pot întâmpla tragedii pe teren", a spus Gulei pentru liga2.ro.

Deşi incidentul a fost consemnat şi de observator, Bărăitaru neagă cu vehemenţă cele întâmplate! "L-am ameninţat, dar nu l-am lovit eu. Au pătruns mai mulţi spectatori pe teren şi nu ştiu cine a dat cu pumnul", a susţinut Bărăitaru, conform sursei citate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite