Vine „Sorinaccio“, pleacă Meme!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iminenta sosire a lui Cîrţu înseamnă despărţirea Stelei de Mihai Stoica. Managerul general nu concepe să lucreze cu Sorin Cîrţu până la finalul campionatului, iar de o colaborare cu Victor Piţurcă din vară nici nu poate fi vorba.

Dacă plecarea lui Marius Lăcătuş n-a surprins pe nimeni, în schimb, spre prânz, în Ghencea a explodat o adevărată „bombă": Mihai Stoica a demisionat! „Dacă a făcut asta, atunci este un gest de demnitate, în semn de solidaritate cu Marius Lăcătuş", a comentat, imediat, Cosmin Olăroiu, bun prieten cu managerul formaţiei din Ghencea. Au urmat două ore agitate în care Meme s-a întâlnit atât cu patronul, cât şi cu o parte dintre ultraşii de la Peluza Nord, care l-au convins să revină asupra deciziei de a demisiona. Pentru câteva ore doar!

L-a desfiinţat pe Cîrţu

Spre seară, Stoica a anunţat că va părăsi formaţia din Ghencea: „Nu pot lucra cu Sorin Cîrţu, nu suntem compatibili. La Steaua nu trebuie să vină un antrenor care a avut numai contraperformanţe în ultimii ani. Dacă Gigi alege să-l aducă pe Cîrţu antrenor, atunci îmi văd de drumul meu. În cazul în care Cîrţu vine în Ghencea, îi urez succes, dar cu mine nu va lucra. Am amânat demisia până mâine (n.r. - azi), dar, dacă Sorin Cîrţu ajunge la Steaua, eu plec".

Gigi confirmă „ruptura"

Finanţatorul roş-albaştrilor a confirmat iminenta despărţire de managerul general al echipei. „Meme mi-a spus că nu va lucra cu Sorin Cîrţu, dar eu am încercat să-l întorc. Nu ştiu cât l-am convins, însă i-am spus să se mai gândească, să se consulte şi cu nevasta sa, şi cu fiica sa, şi cu tatăl său. Noaptea e un sfetnic bun", a povestit Becali.

Mihai Stoica nu are niciun aliat printre ceilalţi conducători ai roş-albaştrilor, cu excepţia lui Narcis Răducan. De altfel, Vali Argăseală, Iulian Gheorghişor, Marius Ianuli şi Teia Sponte, adversari mai vechi ai lui Stoica, au şi încercat să-l convingă în repetate rânduri pe latifundiarul din Pipera de inutilitatea readucerii lui Meme în Ghencea. Nici măcar Helmuth Duckadam nu e pe aceeaşi lungime de undă cu managerul general, fostul portar fiind trecut şi el pe linie moartă după venirea lui Stoica.

"Bineînţeles că-i reproşez şi lui Meme situaţia. A pierdut pariul cu Dică, iar în cazul lui Burdujan trebuia să-mi spună, ca manager, să nu-l iau."
Gigi Becali
duminică la ora 22.15

"Meme a vrut să plece din orgoliu, dar l-am convins să rămână. Nu trebuie să se mai ştie toate dedesubturile şi amănuntele."
Gigi Becali
ieri la ora 17.00

Piţi şi Meme s-au jignit

Victor Piţurcă l-a atacat pe Mihai Stoica. „Toată lumea îl blamează pe Lăcătuş, dar de ce nimeni nu spune nimic de Miţa? Coana Miţa şi-a impus jucătorii în echipa Stelei! A ajuns de râsul lumii, a obligat jucătorii să stea în genunchi! Miţa trebuie să stea în genunchi, să pupe gazonul că a avut şansa să vină la Steaua", a spus fostul selecţioner.

Replica lui Stoica: „Ce să-i ceri unui om care la maşină are numărul 666? Victor Piţurcă, allenatore, se urca pe laptop şi aştepta să vadă câte kilograme are".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite