Viitorul Constanţa - Ferencvaros Budapesta, scor 3-1, într-un amical. Nicolae Dică nu a jucat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Viitorul Constanţa a învins, marţi, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia ungară Ferencvaros Budapesta, într-un meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Golurile echipei din Liga a II-a au fost marcate de Vlad Rusu, în minutele 9, 26 şi 50, ultimul din penalti, în timp ce pentru unguri a înscris Varga, în minutul 75. Din minutul 70, Viitorul a evoluat doar cu juniori în teren, şapte dintre aceştia fiind prezenţi şi în formaţia care a câştigat în vară Talent Cup. Noile achiziţii, Nicolae Dică şi Alexandru Iacob, nu au jucat. Dică a efectuat astăzi testul fizic, iar Iacob a acuzat unele probleme la genunchi.

Viitorul Constanţa va mai susţine alte trei meciuri de verificare în cantonamentul din Antalya. Liderul Seriei I al Ligii a II-a va întâlni pe NK Split (Croaţia, locul 3 în prima ligă, 27 ianuarie) şi pe Tavria Simferopol (Ucraina, locul 7 în prima ligă, 29 ianuarie). Ambele întâlniri se vor disputa în cadrul turneului "Antalya Trophy Cup". La 2 februarie, Viitorul va disputa finala mare, finala mică sau întâlnirea pentru locurile 5-6 la "Antalya Trophy Cup" contra uneia din următoarele formaţii: Universitatea Cluj, Sturm Graz sau Inter Baku.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite