Victorie pe burta goală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovul mai joacă doar din inerţie. Cu secundul devenit peste noapte principal, cu salarii restante de luni bune, cu un lot subţiat serios în această vară şi cu puţini spectatori în tribună, „Stegarii” par condamnaţi la un sezon dezastruos.

Totuşi, elevii lui Daniel Isăilă se ambiţionează să nu moară. Sau măcar să o facă frumos. După ce au învins în prima etapă pe FCM Târgu-Mureş (1-0), braşovenii au deschis scorul şi sub Tâmpa, cu Universitatea Cluj, prin Ilyeş, care a profitat de o gafă uriaşă a lui Boşneag şi a săltat mingea peste goalkeeperul oaspeţilor. N-a fost de acord Claudiu Niculescu, fostul dinamovist egalând, cum altfel, dintr-o lovitură liberă bătută perfect. Foc de paie!

Cristi Ionescu a marcat un gol de cascadorii râsului pentru braşoveni, după o centrare semiratată care a intrat în plasă (60), iar Chipciu a stabilit scorul final, nu înainte de a se distra cu fundaşul clujenilor, Belosevici, pe care l-a întors pe toate părţile înainte să plaseze mingea elegant la colţul lung.

3 - 1

FC Braşov:  Mincă -  Voicu, Oros, Rusu, C. Ionescu - Chipciu (Mateiu 84), Ilyes, Cristescu, Williams – Hadnagy (D. Martinovici 89), V. Badea (Năstăsie 64).
Antrenor: Daniel Isăilă
„U“ Cluj:  Boşneag – Buhuş (Unguruşan 80), Izvoranu, D. Munteanu, Belosevic - Delgado, Balde (Reinaldo 46), Boştină, Noe Acosta – Niculescu, Machado (Lemnaru 74).
Antrenor: Marian Pană
Goluri: Ilyeş 29, Cr. Ionescu 60, Chipciu 71/ Cl. Niculescu 45+1
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova)
Stadion: „Tineretului“: 3.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite