Victorie în familie! Naşul Copos l-a bătut pe finul Şiman! Rapid - Sportul Studenţesc, 2-0! Giuleştenii rămân în plasa lui CFR Cluj şi Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Deac
Ciprian Deac

După două înfrângeri consecutive, 0-3 cu Pandurii şi 1-3 cu Hapoel, Rapid n-avea voie să piardă jocul cu Sportul. Şi nu l-a pierdut.

Răzvan Lucescu a realizat că ceea ce a fost doar un murmur pe Arena Naţională, se putea transforma într-un război total cu fanii şi a vrut să rezolve repede meciul. Deşi aceştia au intrat nervoşi pe stadion şi la început au scandat împotriva jucătorilor şi a lui George Copos, Deac în minutul 23 şi Grigore în minutul 34 i-au liniştit, pentru un 2-0 normal. La acest scor, înjurăturile s-au rărit, banerul „NU NE MERITAŢI", arborat la începutul meciului, a fost dat jos de pe card, iar totul s-a transformat într-o sărbătoare. George Copos, care a văzut meciul împreună cu finul Vasile Şiman, a uitat şi el de apostrofări, iar celebru „Pod de Piatră", nu s-a dărâmat. Din păcate pentru Lucescu junior, n-a fost totul chiar perfect. Alexa a luat al şaptelea cartonaş galben, pentru un henţ stupid şi nu va juca la Galaţi. Rapid vine în clasament lângă CFR Cluj şi speră ca Steaua s-o oprească pe Dinamo în El Clasico de România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite