Victorie chinuită la Sibiu. Voinţa-Rapid 0-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Deac (foto: AGERPRES)
Ciprian Deac (foto: AGERPRES)

Elevii lui Răzvan Lucescu s-a impus la limită în dauna Voinţei din Sibiu, prin reuşita lui Deac din penalty, obţinut de Roman în minutul 12. Astfel, giuleştenii s-au apropiat la patru puncte de liderul Dinamo.

Sibienii, impulsionaţi de-un public entuziast, au încercat egalarea. Dîlbea l-a pus în dificultate pe Coman cu un şut puternic din lovitură liberă de la 30 de metri(29), dar portarul Rapidului a reuşit să respingă. Popa a ratat în ultimul minut al primei reprize cea mai mare ocazie a echipei sale. L-a driblat scurt pe Alexa şi a şutat la colţul scurt în braţele lui Coman.
Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 71, când golul lui Ionut Coman a fost anulat pe motiv de ofsaid.
# Răzvan Lucescu a improvizat. Antrenorul Rapidului nu s-a putut baza pe Herea, Burcă şi Grigorie, toti suspendaţi, Rui Duarte şi Surdu - accidentaţi. Astfel, Lucescu jr. l-a titularizat în banda dreaptă pe Ezequias, de meserie fundaş stânga.

# Deac, al doilea gol. Giuleştenii au deschis scorul dintr-un penalty dictat de arbitrul Istvan Kovacs, în minutul 10, dar au mai cerut în prima repriză o lovitură de la 11 metri, pentru un presupus henţ în careu a unui jucător de la Voinţa. Deac a marcat al doilea gol pentru Rapid, dup[ cel din prima etap[.

# Au vândut 3000 de bilete într-o zi. Interes mare în rândul ardelenilor pentru meciul cu Rapid. Ieri., în ziua jocului, s-au vândut nu mai puţin de 3000 de bilete, din cele 4500 pe care le-au avut la dispoziţie. De la Bucureşti au venti câteva sute de suporteri ai echipei "feroviare".


VOINŢA SIBIU 0
Miron - Forika, Ţânc, N. Grigore - Bunea, Dîlbea, Lungu (Burlacu 65), Maghici - Antohi (Ed. Nicolae 80), I. Coman (Martinescu 72), I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici

RAPID 1
D. Coman - Ezequias, Marcos Antonio, Glauber, Bozovici - I. Apostol (Grigorie 64), Alexa, Teixeira - Roman (Sburlea 75), Cassio (Pancu 78), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu


Gol: Deac 11 - pen
Stadion "Voinţa": 4000
Arbitru: Istvan Kovacs

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite