Victor Piţurcă vrea să preia Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner nu vrea să vină ca antrenor, ci îşi doreşte să devină acţionar la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă a anunşat că vrea să revină la Universitatea Craiova, dar nu ca antrenor. Piţi vrea să ajute financiar echipa pentru ca în sezonul următor aceasta să revină în Liga I.

"Voi discuta cu organele şi cu potenţii oraşului să salvăm Craiova. Dacă oamenii de acolo vor să înceapă o treabă şi să închegăm o nouă echipă, eu le stau la dispoziţie. Mi-am luat un angajament faţă de suporterii olteni. Nu vreau să fiu antrenorul echipei, dar vreau să ajut echipa financiar. O echipă din liga a doua poate fi preluată, să joace pe Ion Oblemenco. Se poate forma un acţionariat foarte serios, care să pună umărul. Apoi, e nevoie şi de ajutorul Primăriei şi al CJ, dar şi al oamenilor de afaceri", a spus Victor Piţurcă la gsptv.

Echipa Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Kone '5 şi Bakaj '40. În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova este ca şi retrogradată în a doua divizie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite