Victor Piţurcă ridică embargoul de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagoe (stânga) şi Piţurcă au venit împreună şi vor pleca la fel
Neagoe (stânga) şi Piţurcă au venit împreună şi vor pleca la fel

Managerul Ştiinţei a anunţat că, în afara fundaşului Valerică Găman, orice jucător al echipei este transferabil, chiar şi fraţii Costea. Victor Piţurcă a surprins ieri prin declaraţiile legate de politica de transferuri de la Universitatea Craiova.

După ce patronul Adrian Mititelu a susţinut ani la rând că nu va ceda niciun jucător grupărilor din Capitală, noul manager al alb-albaştrilor a ridicat embargoul. „Nu sunt adeptul ca un jucător de la Craiova să nu poată evolua la altă echipă, chiar şi din Bucureşti. Eu cum am fost? Nu am fost dorit aici, am ajuns pe la Târgu-Jiu şi apoi la Steaua. Şi ca mine au fost şi alţii. Trebuie să aibă loc un rulaj de jucători", a spus Piţurcă, pentru care doar Valerică Găman este netransferabil.

Managerul consideră eventualele oferte pentru jucătorii săi ca pe o confirmare a valorii şi nu ar da înapoi în cazul „unei afaceri profitabile". „E foarte bine că jucătorii noştri sunt doriţi. Înseamnă ca au valoare! Cine vrea jucători să ne contacteze şi vom vedea dacă vom cădea la un acord. Toţi sunt transferabili, inclusiv Mihai şi Florin Costea. Au ani buni aici, trebuie să aducem şi sânge proaspăt la echipă. Poate de unii s-au plictisit şi suporterii", a explicat Victor Piţurcă. Primul care stă la cotitură este Gigi Becali. Patronul Stelei şi-a manifestat din nou interesul pentru unii alb-albaştrii. „Mie îmi plac Mihai Costea şi Găman.

Mititelu a zis că nu-i vinde, dar în viaţa nu se ştie niciodată", spunea Becali zilele trecute. Piţurcă a mai anunţat că, exceptând portarii, la Universitatea este nevoie de jucători în toate compartimentele şi că vrea să formeze în Bănie „un grup puternic cu care la anul să atacăm campionatul".

„Balaci este confuz"

Managerul Craiovei, Victor Piţurcă, i-a răspuns lui Ilie Balaci, care, după meciul cu FC Vaslui, afirmase că oltenii nu au echipă de primele şase locuri. „Ilie este puţin confuz în declaraţii. Se contrazice singur. Acum două etape avea altă părere. Când pierdem, văd că şi-o schimbă. Dar poate să spună ce vrea, cât timp nu ne jigneşte. E dreptul lui", a spus Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite