Victor Piţurcă s-a întors acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul a sosit ieri în Bănie pentru negocierile finale cu Adrian Mititelu privitoare la preluarea conducerii tehnice a Universităţii. Fostul selecţioner e foarte aproape să revină la Ştiinţa. Ieri, el şi-a chemat colaboratorii la o şedinţă pentru a pune la punct planul legat de viitorul „juveţilor“.

Piţi a ajuns în cursul după-amiezii la casa părintească din apropierea stadionului, unde şi-au făcut apariţia în scurt timp Eugen Neagoe şi Gabi Boldici, care urmează să-i fie secunzi la echipă.

Cei trei au discutat vreme de câteva ore, dar au refuzat să facă declaraţii publice. N-au mers nici la antrenamentul „juveţilor" de aseară, deşi în rândul fanilor se răspândise acest zvon.

„Poate vom merge la antrenamentul de mâine (n.r. - antrenamentul de azi)", a spus, sec, Eugen Neagoe. Aseară târziu, fostul selecţioner şi patronul oltenilor s-au întâlnit pentru o discuţie decisivă, în care tehnicianul a prezentat condiţiile pe care le vrea îndeplinite. Între acestea şi asigurarea unui buget de câteva milioane de euro, care să-l ajute să-şi îndeplinească obiectivul propus, acela de a aduce titlul în Bănie peste maximum doi ani.

În primă instanţă, Mititelu trebuie să-i pună la dispoziţia antrenorului aproximativ un milion de euro, întrucât Piţurcă îşi doreşte efectuarea unor transferuri, dar şi achitarea restanţelor către jucători.

Atât Piţi, cât şi Mititelu au dorit urgentarea tratativelor, deoarece Craiova are numai trei puncte în acest campionat, iar sâmbătă întâlneşte, acasă, Sportul Studenţesc, un eventual pas greşit adâncind criza prin care trec oltenii. „Piţurcă îşi doreşte foarte mult să preia echipa şi în două-trei zile se vor clarifica lucrurile", a declarat Mititelu.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite