Victor Piţurcă, înregistrat! Detalii incredibile despre destrămarea Ştiinţei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul de la Craiova îşi consumă un nou episod. Astăzi pe site-ul jocmurdar.biz.ly a apărut o înregistrare audio în care este recunoscută vocea lui Victor Piţurcă. Înregistrarea are 98 de minute şi se pare că a fost realizată la întâlnirea cu suporterii de săptămâna trecută.

"Cu Gabi Blondu şi o parte din fanii din Bucureşti m-am întâlnit cu ei şi am văzut că sunt împărţiti, că unii vor echipă, că unii vor echipa asta. Să mă anunţe ce vor ei, eu sunt de acord cu ei. Eu am promis ceva suporterilor curaţi în iarnă, că voi încerca să fac" , a spus atunci Piţurcă.

 Piţurcă vorbeşte de noua echipă, de ce s-a întâmplat la Universitatea în această perioadă, lucruri de care a mai vorbit de-a lungul timpului în emisiunile tv la care a fost invitat.

"Găman şi Bărboianu s-au dus la Dinamo pentru Giovani. Găman nu voia să plece la Dinamo, dar nu a avut de ales", se spune în înregistrare.

Fostul manager al echipei nu a ezitat să îl atace pe Aurică Ţicleanu, pe care l-a numit "sclav".

Piţurcă a mai spus că dintre cei doi fraţi Costea, Florin e mai bun:

 "Cât să ia Mititelu pe Dănănae? Mai mult de 5-600 de mii nu poate lua. El numai pe Gigi (n.r. Becali) putea să-l păcălească, să ia pe Mihai Costea 1 milion 400. Mihai Costea mai mult de 200 de mii de euro nu face, să ştiţi. Florin e altceva... e fotbalist. La Steaua nu joacă mai mult de 3 etape, acolo e de muncă.

 "Voi nu ştiţi ce înseamnă pentru Mititelu un milion în acest moment... Nimic... Are datorii mari"

Interlocutor:"Nu-mi convine că el să scoată bani pe Găman şi Bărboianu... Important e să-l îngropăm pe Mititelu, asta e important. Trebuie să-l prindem din toate părţile! Nu mai putem! Să i-o ia Neţoiu, să i-o ia Staicu din puşcărie! Sau măcar să nu mai existe echipa asta..."

Piţurcă: "Ce vă mai interesează pe voi de Mititelu! Mititelu e terminat. Credeţi că eu m-am dus la jucători şi le-am zis să vină cu mine? Nu am făcut asta. Ei au venit la mine. Dănănae a vrut să vină şi el cu mine, dar Mihai şi Florin Costea l-au întors, l-au convins să nu mai plece. Fraţii Costea erau cu Mititelu, nemulţumiţi că nu i-am băgat în teren. Pe Florin Costea i l-a luat oricum Giovani acum"

Sursa: jocmurdar.biz.ly

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite