Victor Becali: "Zicu a avut oferte din Spania şi Italia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Becali a discutat vorbit despre o posibilă plecare a lui Gabi Torje de la Dinamo, dar şi despre transferul lui Ianis Zicu de la Poli Timişoara la ŢSKA Sofia, dar şi despre Adrian Mutu şi Cristian Chivu.

"Nici pomeneală ca Torje să aibă preţul de 4 milioane de euro! Nişte bazaconii. E normal ca orice club îşi doreşte să-şi dea jucători pe bani mulţi. Dar în momentul în care vine o ofertă de 3.999.999 de euro nu poţi să o refuzi că nu-ţi mai dă ăla un euro. Lumea vorbeşte în necunoştinţă de cauză. Din cîte ştiu eu sînt doar discuţii în ceea ce priveşte plecarea lui Gabi Torje, dar oferte nu există deloc. Nu e doar o problemă a lui Dinamo, ci o problemă a fotbalului românesc", a punctat Becali la Radio GSP.

Despre plecarea lui Mutu la Kuban: "Nu mai am un contract cu Adrian Mutu, dar din punctul meu de vedere cred că nu este nimic adevărat, aşa cum se întîmplă şi-n cazul lui Cristi Chivu la Valencia. Nimeni nu ştie despre plecarea lui Chivu acolo, dar lumea scrie şi vorbeşte despre acest subiect".

Becali a vorbit despre plecarea golgeterului Ligii 1 în Bulgaria. "Este un transfer avantajos doar pentru Zicu. Cel mai sigur e în momentul în care Zicu semnează, momentan pot spune că 80% transferul este făcut. El este mulţumit, iar condiţiile care i se oferă lui, sînt mult peste ce îi poate oferi o echipă din România, vorbind aici de salarii şi bonusuri. Zicu a mai avut oferte din Italia sau din Anglia, dar din diverse motive nu a reuşit să ajungă acolo. Asta este singura ofertă pe care o are acum, a acceptat şi sigur poate în Italia sau în Spania te duci şi pe bani mai puţini", a spus Victor Becali la Radio GSP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite