Piţurcă, dat afară de la Craiova! Bodyguarzii nu l-au lăsat să intre pe poarta cantonamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă nu mai are, de asearăm atribuţii în cadrul clubului Universitatea Craiova
Victor Piţurcă nu mai are, de asearăm atribuţii în cadrul clubului Universitatea Craiova

Consiliul de Administraţie al clubului Universitatea Craiova a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată contractul managerului Victor Piţurcă.

UPDATE ora 17.20. "Dacă Mititelu vrea să rezolve cazul cu Piţurcă, să-i promită că, dacă nu reuşeşte să-i plătească datoria până în februarie, să-i dea transferurile lui Găman şi Mihai Costea. Dacă vine la mine până pe 23 februarie cu amândoi, îi dau eu 2 milioane de euro şi gata", a declarat Gigi Becali.

UPDATE ora 16.00. "Toate aceste maşinaţiuni au fost premeditate la Bucureşti şi face parte dintr-un scenariu bine stabilit pe care sper că îl voi deconspira mîine. Situaţia Craiovei nu se tranşează în localuri şi nu o decid angajaţii sau suporterii. Familia Mititelu a dat bani echipei în ultimii 6 ani şi vă spun că Piţurcă nu a băgat nici un ban la Craiova, doar a împrumutat clubul.", a declarat Adrian Mititelu la GSP TV.

UPDATE ora 15.30. Surse din anturajul lui Adrian Mititelu susţin că Aurică Ţicleanu are cele mai mari şanse să devină antrenor principal al Craiovei.

UPDATE ora 14.00. Victor Piţurcă va organiza o conferinţă de presă la ora 18.00. Fanii sunt alături de el şi au anunţat că vor organiza un protest de stradă după conferinţa de la ora 18.00.

image

UPDATE ora 12.00. Victor Piţurcă a sosit la cantonamentul de la Lunca Jiului dar nu a fost lăsat să inttre de doi dintre angajaţi. După câteva vorbe schimbate cu portarul, Piţurcă a renunţat şi s-a dus la sediul clubului pentru a vedea care este situaţia.

"Este o premieră în fotbalul românesc. Mi se îngrădeşte dreptul la muncă. O să merg la club şi o să văd şi eu ce se întâmplă", a spus Piţurcă.

image

Patronul Adrian Mititelu a dat dispoziţie ca Victor Piţurcă şi colaboratorii săi să nu fie lăsaţi să intre în cantonamentul din Lunca Jiului. Deşi site-ul oficial a fost anunţat că reunirea lotului a fost amânată pentru 14 ianuarie unii dintre jucători printre care Piţurcă jr., Dorel Stoica, Crăciun, Stoianof şi Hotoboc s-au prezentat la reunire spunând că nu au fost anunţaţi de vreo schimbare.

image

Întrunit aseară de urgenţă, consiliul a hotărât să-i suspende din funcţie şi pe Eugen Neagoe, asistentul lui Piţurcă, pe Silvian Cristescu, preşedintele clubului şi pe colaboratorii acestora Gabriel Boldici, Marius Dima, Martin Tudor şi Florin Marin.



Tot aseară s-a hotărât ca reunirea lotului, fixată iniţial astăzi, să fie amânată la data de 14 ianuarie. De asemenea, până la 16 ianuarie va fi numită noua echipă tehnică.

image

Măsurile vin după ce Victor Piţurcă a intrat în conflict cu patronul Adrian Mititelu, nemulţumit de problemele financiare de la club. Aseară, Piţurcă şi colaboratorii săi s-au întâlnit pentru a discuta măsurile luate de Consiliul de Adminitraţia al clubului oltean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite