Victor Piţurcă: "Dacă plec acum de la Craiova trebuie să plătesc 5 milioane de euro!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Antrenorul Ştiinţei crede că echipa lui a realizat două meciuri foarte bune cu Dinamo şi numai neşansa a făcut să nu câştige măcar una dintre partidele cu Dinamo. De asemena, fostul selecţioner a anunţat că Florin Costea îşi va relua locul în echipă începând cu meciurile din primăvară. În cazul în care Piţi vrea să plece de la Craiova, el trebuie să-i plătească lui Mititelu 5 milioane de euro.

"Jocul nostru a fost unul de calitate în meciurile cu Dinamo. Am încredere şi spre să jucăm şi mai bine. Meciurile cu Dinamo sunt istorie. Ne gândim la meciul cu Gloria Bistriţa, o echipă aflată la retrogradare. La Craiova am pierdut jocurile în ultimele două etape, dar trebuie să câştigăm meciul cu Bistriţa", a spus Piţurcă.

Alte declaraţii:

"Florin Costea a revenit şi el după mult timp. S-a văzut imediat cum un jucător de valoare intră în joc. Costea nu e e la parametrii fizici normail. Va juca doar pe finalurile partidelor, iar din primăvară îşi va relua locul în echipă"

"Eu am un contract extrem de ferm. Personal nu pot să părăsesc Craiova, pentru că ar trebui să plătesc 5 milioane de euro. Dacă o echipă are nevoie acum de mine, trebuie să-i dea lui Mititelu 5 milioane de euro!"

"Dacă Dinamo pierde trei-patru jocuri la rând, o să aibă probleme. Craiova a trecut printr-un moment de acest gen anul trecut. Craiova a luat puncte de la Vaslui, de la Rapid şi s-a salvat!"

"Când am venit Craiova mi-am propus să câştigăm campionatul în următorii ani. Dacă lucrez 2-3 ani de zile cu lotul actual, peste 4-5 ani pot să mă bat la campionat"!

"Am fost făcut satanist, homosexual, acum sunt şi hipnotizator!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite