Victor Becali: "Mă aştept să continue procesul cu transferurile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Victor Becali a declarat că se aşteaptă ca procesul în dosarul transferurilor de jucători să continue şi consideră corectă decizia Tribunalul Bucureşti ca toţi inculpaţii să fie achitaţi, deoarece aceştia nu puteau fi condamnaţi pe unele presupuneri.

"Este corectă decizia, dar mă aştept să continue procesul. Mă aşteptam la o achitare pentru că nu puteam fi condamnaţi pe unele presupuneri", a declarat Victor Becali agenţiei MEDIAFAX. Cei opt inculpaţi în dosarul transferurilor de jucători de fotbal, Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu, au fost achitaţi, marţi, de Tribunalul Bucureşti. Totodată, instanţa a ridicat sechestul asigurator pe conturile cluburilor FC Dinamo, Rapid, Oţelul Galaţi şi Gloria Bistriţa, precum şi pe cele ale fraţilor Becali. Cheltuileile de judecată rămân în sarcina statului.

Procurorul de şedinţă, Cristian Anghel, a cerut instanţei condamnarea tuturor inculpaţilor la pedepse cu executare, acestea variind între minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu şi Jean Pădureanu, şi maximum acesteia pentru Ioan şi Victor Becali.

Pentru George Copos, Anghel a solicitat condamnarea cu executare în regim de detenţie orientată către jumătatea maximă a pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

În cazul lui Mihai Stoica, procurorul a solicitat condamnarea cu executare în regim de detenţie peste minimum pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Pentru ceilalţi şase inculpaţi solicitările procurorului au fost următoarele:

Cristian Borcea - condamnarea cu executare în regim de detenţie către jumătatea maximă a pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Ioan Becali - condamnarea cu executare în regim de detenţie orientată către maximum pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

Victor Becali - condamnarea cu executare în regim de detenţie orientată către maximum pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

Jean Pădureanu - condamnarea cu executare în regim de detenţie orientată către minimum pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

Gheorghe Neţoiu - condamnarea cu executare în regim de detenţie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Gheorghe Popescu - condamnarea cu executare în regim de detenţie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite