Victor Becali: "Cine este acest Sdrobiş?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Becali
Victor Becali

Impresarul Victor Becali îl sfătuieşte pe Ioan Sdrobiş, cel care l-a promovat pe Cristi Chivu la prima echipă a celor de la CSM Reşiţa să nu se mai laude cu realizarea sa.

Invitat la emisiunea "Contraatac" de la GSP TV, alături de jurnaliştii Dorin Chioţea (Adevarul) şi Daniel Nanu, procuratorul Victor Becali a declarat că Sdrobiş este un antrenor foarte slab în acest moment. "De ce se laudă Sdrobiş ăla că l-a promovat pe Chivu. Ce, era strungar Chivu şi el l-a făcut fotbalist? Să-şi vadă de treaba lui. Tot el a spus că Hagi nu are nicio treabă ca antrenor. Cine este acest Sdrobiş? Eu nu l-aş băga în seamă dacă aş fi jurnalist", a mărturisit impresarul lui Cristi Chivu, Victor Becali.

Becali despre Chivu: "Ar putea să ajungă la o echipă mare din Europa în această vară. Real este o tentativă. Ar fi foarte frumos pentru el să meargă şi într-un campionat puternic precum cel din Spania, după ce a jucat la Ajax, Roma şi Inter."

Becali despre echipa vărului său, Gigi: "Piţurcă este cel mai potrivit om pentru Steaua. Este mână de fier. Gigi nu este un conducător de club, ci un proprietar de club. Dacă avea doi fundaşi centrali buni, alta era situaţia acum. El dacă îi păstra pe Ghionea şi pe Rada lua campionatul. Dar tot de gura lor i-a dat. Jucătorii spuneau că au stat mult la Steaua şi că este timpul să facă o schimbare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite