Popescu: "Jucătorii români trebuie să se transfere pentru a avea alt tonus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu (stânga) este dorit de mai multe cluburi mari din Europa
Ştefan Radu (stânga) este dorit de mai multe cluburi mari din Europa

Gică Popescu a declarat luni, la Aeroportul Henri Coandă, că Ştefan Radu este unul dintre cei mai buni fundaşi din Italia şi reprezintă o soluţie pentru echipa naţională a României. "Baciul" speră ca şi alţi fotbalişti români să se transfere în străinătate pentru a veni cu un alt moral la naţională

"E un lucru extraordinar dacă semnează prelungirea contractului cu Lazio. Înseamnă că evoluţia lui este apreciată în Italia. Este la un club important, aflat pe locurile fruntaşe ale clasamentului. La un meci a fost şi căpitan de echipă, lucru foarte important. El trebuie să continue aşa. Este unul dintre cei mai buni fundaşi din Italia şi cred că ar fi o soluţie importantă pentru prima reprezentativă", a spus Popescu la sosirea din Italia, unde a petrecut sărbătorile de iarnă, alături de Hagi şi Victor Becali.

image

Fostul mare internaţional a mai spus că ar fi benefic ca jucătorii de la echipa naţională să se transfere în campionatele puternice din străinătate.

"Ar fi important să se realizeze transferuri către campionatele puternice din străinătate. Jucătorii din naţională ar fi bine să se transfere în primul rând pentru că atunci ar veni cu un alt tonus, alt moral şi ar fi benefic pentru prima reprezentativă", a adăugat el.

Popescu are încredere în Piţurcă

"Nu ştiu ce s-a mai întâmplat acolo, doar ce am auzit din presă. Sper ca lucrurile să fie în regulă. Păreau că acestea s-au îndreptat acolo prin venirea lui Piţurcă. Lumea a început să vină la stadion, jucătorii recăpătaseră încrederea pentru a face performanţă şi ar fi bine ca aceste lucruri frumoase să continue", a mai afirmat Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite