Victor Becali: "Răzvan Lucescu, bebeluşul ăsta cu pampers la fund ne-a adus în urna a patra!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Răzvan Lucescu a declarat că a fost criticat la naţională pentru că a refuzat "să ia şpagă de la nişte nenorociţi", Victor Becali l-a atacat din nou pe fostul selecţioner.

"Eu nu i-aş fi dat spagă lui Răzvan Lucescu pentru că nu-mi plac bărbaţii. Chiar dacă e frumuşel, nu pot să-i dau spagă. Eu n-am apucături din astea. Lucescu dacă gîndeşte aşa e cu spaga, dacă se gîndeşte numai la asta. Poate se referea la taică-su, că de la el e învăţat cu spaga. E termen învăţat din familie!

Nu vreau să vorbesc de bebeluşul ăsta cu pampers la fund. Bate câmpii şi îi miroase urît, ca să vorbească tîmpenii. Ne scotea şi din urne dacă mai stătea mult, bebeluşul ăsta răsfăţat. Din cauza lui Lucescu suntem în urna a patra, măcar să tacă din gură.

Un copil obraznic, care îşi bate joc cu adevărat de sportivii antrenori care au făcut ceva la echipa naţională şi nu băiatul lui tata. D-asta a venit la naţională, că se îmbrăca cu nişte pantaloni şi că era băiatul lui Mircea Lucescu", a spus Victor Becali la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite