Victor Becali: "Nu am discutat nimic cu Bayern Munchen despre Chivu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi, pentru site-ul fcinternews.it, că nu a discutat nimic despre transferul fundaşului echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, la formaţia Bayern Munchen.

"Nu am dicutat cu Bayern Munchen. Cred că sunt o duzină de echipe care ar vrea să-l transfere pe Chivu. Trebuie să precizez că nu ştiu de unde a apărut zvonul care anunţa un acord al jucătorului cu AC Milan. Nu este nimic adevărat. Nu există nicio ofertă de la Milan, dar dacă exista puteam discuta. Acum e prematur să spunem ceva, vom vedea ce se va întâmpla în lunile următoare", a spus Becali.

Victor Becali a negat informaţiile conform cărora preşedintele clubului Inter Milano, Massimo Moratti, i-ar fi spus lui Chivu că îi prelungeşte contractul dacă nu va mai fi reprezentat de firma de impresariat a fraţilor Becali: "Sunt invenţii. Moratti este un domn, avem o relaţie bună şi nu cred că ar genera o astfel de situaţie. Până la finalul lunii vom avea o întâlnire pentru a şti dacă Inter Milano doreşte să-i prelungească contractul. Noi nu am avansat nicio cerere, aşteptăm oferta clubului".

Cristian Chivu, în vârstă de 31 de ani, mai are contract cu Internazionale Milano până la sfârşitul sezonului şi în acest moment poate negocia orice club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite