Viceprimarul Adrian Orza despre retrogradarea lui Poli: „Probabil că lucrurile au degenerat şi din cauza deselor ieşiri ale domnului Iancu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştirea că Poli va fi retrogradată a căzut ca un trăsnet şi la Primăria Timişoara, de unde au plecat milioane de euro pentru finanţarea echipei. Primarul Gheorghe Ciuhandu nu a vrut să comenteze foarte mult situaţia, dar a tras un semnal de alarmă şi cu privire la conducerea clubului. Viceprimarul Adrian Orza a fost însă mult mai dur.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a declarat astăzi că regretă situaţia în care a ajuns clubul de fotbal, finanţat în ultimii ani cu milioane de euro. „Îmi pare rău pentru efortul jucătorilor şi pentru speranţa timişorenilor. Locul doi întradevăr cred că era un loc pe deplin meritat. Nu pot să mă pronunţ asupra corectitudinii juridice. Nu vreau să vorbesc în plus, dar cred că şi la nivelul federaţiei Timişoara a fost dezavantajată. Pe de altă parte şi conducerea clubului trebuie să aibă grijă la paşii pe care-i întreprinde”, a spus primarul Gheorghe Ciuhandu.

Viceprimarul Adrian Orza, suporter înfocat al echipei de fotbal, a fost şi mai dur la adresa oficialilor federaţiei. „Eu nu cunosc dosarul de licenţiere. Să nu uităm că jucătorilor li s-au luat. Probabil că lucrurile au degenerat şi din cauza deselor ieşiri ale domnului Iancu, care oricum nu fac cinste fotbalului românesc, iar acum probabil că au găsit o soluţie de a-l lovi fără să realizeze că lovesc într-un oraş întreg. O vom susţine pe Poli indiferent în ce ligă va juca şi cine va fi patron. În Timişoara echipa de fotbal e mai mult decât o echipă de fotbal. E o stare de spirit”, a declarat viceprimarul Adrian Orza.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite