Nea Piţi, probleme? Vica a dat publicităţii conţinutul actelor depuse în procesul de paternitate intentat lui Victor Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Antena 3 a dat publicităţii actele depunse de Vica la Judecătorie pentru stabilirea pentru stabilirea paternităţii băiatului de 4 ani pe care fosta dansatoare susţine că-l are cu selecţionerul României.

Catre,

JUDECATORIA SECTOR 5 BUCURESTI
DOMNULE PRESEDINTE,
Subsemnatul BLOCHIN EDAN, reprezentat legal de catre Blochina Victoria in calitate de mama,....in temeiul art. 60 alin 4 si art. 61 din Codul familiei respectiv art. 47 din Legea 71/2011 formulam prezenta

ACTIUNE IN STABILIREA PATERNITATII
in contradictoriu cu PITURCA VICTOR, cu domiciliul in Bucuresti..... prin care va solicitam respectuos ca prin hotararea ce o veti pronunta :

1. Sa constatati ca minorul Edan Blochin nascut la data de 05.05.2007 este fiul lui Piturca Victor;
2. Sa dispuneti efectuarea mentiunilor corespunzatoare acestei stari de fapt in Registrul Starii Civile si in Certificatul de nastere;
3. Sa stabiliti contributia de plata a paratului la cheltuielile de crestere, educare si pregatire profesionala.


CONSIDERENTE

In fapt, incepand cu anul 1995, intre Victoria Blochina si parat, s-a legat o frumoasa poveste de dragoste ce a durat mai bine de 15 ani, poveste ce a devenit o realitate frecvent amintita de presa scrisa, datorita notorietatii paratului in viata publica.
In ciuda inconvenientelor create de articolele de presa incomode, dragostea si interesul paratului pentru dezvoltarea si evolutia relatiei au fost evidente, deoarece cuplul a fost vazut la numeroase evenimente mondene in preajma multor persoane publice, imaginea acestora devenind in timp o stare de fapt obisnuita, menita parca a contrazice subiectul tabu discutat in soapta si controversele din spatele povestii.
............................................
Ziua de 8 august 2006 a ramas memorabilia in mintea si sufletul mamei, deoarece paratul a organizat o petrecere de ziua de nastere a acestia la Intercontinental Casino, eveniment la care au participat mai multi prieteni apropiati ai cuplului, cum ar fi Corina Mihaila, Irina si Alex Stamate, Tefy Galea si multi altii, care vor confirma cele sustinute de noi daca acest aspect va fi negat. Desi paratul si-a dorit foarte mult acest copil, din motive pe care nu dorim sa le aducem in discutie, a incercat de-a lungul anilor sa amane recunoasterea propriului sau copil, sustinand ca intr-o buna zi isi va respecta obligatiile morale fata de acesta.
...............................................

Onorata instanta, va rugam sa constatati ca in prezenta cauza, in baza probatoriului ce solicitam a fi administrat, sunt indeplinite conditiile cerute de lege pentru stabilirea paternitatii minorului din afara casatoriei fata de paratul Piturca Victor, respectiv:
• faptul ca pretinsul tata a avut relatii sexuale cu mama copilului in timpul legal al conceptiei;
• faptul ca din aceste relatii a rezultat copilul minor Edan Blochin.
.......................................
Cu deplina consideratie,
Edan Blochin prin Victoria Blochina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite