Vezi planul de transferuri a lui CFR Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan a vorbit despre planurile CFR-ului din această vară. După ce a reuşit eventul, gruparea din Gruia se va despărţi de unii dintre jucători, dar are şi câteva nume pe lista de achiziţii.

"Cassio nu cred că va ajunge la noi. Nuno Diogo ne-a interesat, dar problema e în derulare. Dani Coman şi Marius Constantin nu ne interesează. Trebuie să dăm o sumă Cataniei pentru transferul definitiv al lui Nicolae Dică. O să negociem cu cei de la Catania, vedem ce se va întâmpla. E vorba de 1,5 milioane de euro. Au plecat Nei şi Cabrera, iar Peralta încă mai are contract un an. Dani va rămâne la noi în mod cert.", a declarat Iuliu Mureşan la gsptv.

"Craiova, cu români, era să retrogradeze!"

"După ce ne vom întări la vară cu câteva posturi, sper ca vom deveni mai puternici decât acum două sezoane. Ne lipseşte un Trică. Bud e un jucător foarte bun, dar trebuie să mai crească şi cred că va ajunge la naţională. Încurajăm venirea valorilor, nu a străinilor. Valorile sunt oriunde. Avem în vedere să mai aducem jucători români, dar noi căutam valori şi nu naţionalităţi. O echipă de club nu este o naţională. Noi nu greşim în strategia noastră. Dacă greşeam, nu câştigam. Craiova, cu români, era să retrogradeze", a mai spus Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite