Vezi ce stelisti lipsesc la jocul cu Ceahlaul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua şi Rapid sunt cele mai atractive formaţii din campionatul românesc
Steaua şi Rapid sunt cele mai atractive formaţii din campionatul românesc

Steaua n-a avut tot lotul valid in campionat decat cel mult in prima etapa, iar la Piatra Neamt nu va fi altfel. Ilie Stan nu va putea conta pe trei jucatori ai sai, care n-au putut fi recuperati in perioada de pauza.

Brazilianul Tatu a suferit o contractură musculară la meciul cu Maccabi Haifa şi a fost înlocuit înainte de finalul reprizei. După minivacanţa din Portugalia, acolo unde vârful a mers pentru a fi alături de soţia sa, care a născut, oficialii Stelei sperau că jucătorul se va reface şi vor putea miza pe el în continuare. Revenit în România, Tatu s-a reaccidentat, iar miercuri a trebuit să părăsească terenul de antrenament. "Din fericire, nu e atât de grav încât să rateze meciul cu Dinamo, dar sigur nu va fi pe teren la Piatra-Neamţ", au spus cei din stafful tehnic.

Alături de Tatu, nici Nikolic nu va fi pe teren la Piatra-Neamţ, muntenegreanul fiind menajat în urma unei lovituri pe care a încasat-o la un antrenament al naţionalei sale. O altă veste proastă pentru Ilie Stan este aceea că Tiberiu Bălan nu va putea fi recuperat total până la ora meciului de la Piatra-Neamţ. Jucătorul s-a alăturat colegilor săi la antrenamente, dar nu a forţat şi va fi cel mult pe bancă sub Pietricica, scrie ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite