Se întâmplă doar în Liga I. Noul antrenor al Unirii mai are o singură zi pentru a-şi antrena echipa pentru meciul cu Steaua. Ce poate face ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica a fost primul care a părăsit corabia Unirii. Au urmat plecările tehnicianului Ronny Levy şi a directorului sportiv Narcis Răducan. Apoi, plecările în masă a jucătorilor, cei mai mulţi dintre ei alegând Steaua. Acum, gruparea ialomiţeană se află în faţa unui nou început.

Noul antrenor al Unirii, Octavian Grigore, se află în funcţie de ieri, iar sâmbătă va da piept cu Steaua în primul meci oficial al ialomiţenilor de la despărţirea de majoritatea jucătorilor. "Adevărul" a încercat să afle ce poate face Tavi Grigore cu un lot total schimbat peste noapte şi vorbit cu câţiva tehnicieni din Liga I şi cu directorul Şcolii de Antrenori, Mircea Rădulescu.

Sorin Cârţu: "Este foarte greu, dar în fotbal s-au mai văzut surprize. Oricum eu nu cred că Unirea va pune mari probleme Stelei, de aceea spun că fi o partidă dezechilibrată. Tavi Grigore trebuie să facă un antrenament tactic, să discute cu jucătorii, altceva nu are ce să facă. Nimeni de la club nu cred că-i cere să realizeze ceva cu Steaua, mai ales că jucătorii nici nu se cunosc între ei".

Petre Grigoraş: "Nici Mourinho dacă vine nu are ce să facă. Tavi Grigore trebuie să pună 11 jucători în teren şi gata. Atât poate să facă. Ar fi o minune dacă Urziceniul ar scoate un rezultat de egalitate. Nici nu ai timp să faci anumite antrenamente, echipa nu e sudată, jucătorii nu se cunosc între ei şi e foarte greu să scoţi un rezultat bun cu Steaua"

Mircea Rădulescu: "În primul rând, Tavi Grigore trebuie să vadă dacă are un lot suficient numeric pentru meciul cu Steaua. Şi eu am trăit un moment asemănător cu acesta la Campionatele Universitare de Fotbal. Eu eram antrenorul Sportului Studenţesc şi o echipă nu s-a prezentat. Oficialii mi-au spus să găsesc nişte jucători cât mai rapid pentru a juca. Chiar am bătut Franţa cu 1-0 şi am mai făcut un egal cu Belgia. Fotbalul îţi oferă multe surprize. tavi trebuie să umble la latura afectivă, să vorbească cu jucătorii, să-i descătuşeze. Tactic, nu are timp să facă nimic. În aceste momente trebuie să ai un talent psihologic pentru a le insufla curaj, determinare şi încredere jucătorilor"

Principalele case de pariuri dau ca sigură victoria Stelei în meciul de sâmbătă contra Unirii Urziceni

Iată cotele caselor de pariuri la meciul Unirea Urziceni - Steaua

Casă de pariuri           1             X               2

Stanley Bet               9.00       5.00          1.25
Gamebookers         8.00       4.50          1.33
Public Bet                 9.00       5.00          1.25
Sky Bet                    11.00      5.20           1.25
BWin                       11.00      4.75           1.25   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite