Vezi aici reacţii după remiza din "Ştefan cel Mare", Dinamo a avut gol valabil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Munteanu, bătrânul mijlocaş central de la Dinamo Bucureşti
Cătălin Munteanu, bătrânul mijlocaş central de la Dinamo Bucureşti

Preşedintele Nicolae Badea a contestat decizia asistentului Zoltan Szekely de a anula golul lui Cătălin Munteanu. Reluările tv au arătat că verdictul "fluieraşului" a fost eronat.

Cătălin Munteanu a înscris în prima repriza dar golul a fost anulat pentru un ofsaid inexistent la Alexe. "Meritam să învingem, dar am fost opriţi de asistentul Zoltan Szekely. Am avut gol perfect valabil", a spus Nicolae Badea. Reluările tv au arătat că arbitrul a greşit.

Antrenorul dinamovist Liviu Ciobotariu este dezamăgit de rezultatul partidei cu FC Braşov, 0-0, în schimb antrenorul braşovenilor crede că echipa sa ar fi putut câştiga.

"Sunt dezamăgit că nu am reuşit să marcăm, puteam mai mult după victoria categorică la Piatra-Neamţ. Am întâlnit o echipă organizată şi i-am avertizat pe jucătorii mei că se apără foarte bine, dar au fost şi obosiţi. Tot trebuia să apară şi un semi-eşec, dar nu vom lăsa capul jos. Pregătim meciul din cupă şi sper să batem la Cluj. Îmi pare rău pentru suporteri, dar meciurile sunt foarte grele, toată lumea vrea să o bată pe Dinamo", a spus Ciobotariu.

Daniel Isăilă: "Aş fi ipocrit să spun că nu sunt mulţumit de rezultat. Am avut o primă repriză bună, în care ne-am creat ocazii de gol, iar pe final puteam cîştiga meciul. Cred că este un rezultat echitabil. Dinamo merită din plin locul pe care îl ocupă. Era normal ca Braşovul să sufere după schimbările din vară, dar încet-încet ne revenim ca omogenitate. Vom aborda toate meciurile la victorie", a declarat Isăilă.

Cornel Dinu: "Dinamo a avut şapte ocazii numai prin Dănciulescu. Nu se poate ca din atâtea să nu reuşeşti să marchezi. A prins o zi slabă. Dinamo e totuşi pe primul loc, să vedem ce face şi Rapid. Să ai 11 situaţii clare şi să nu reuşeşti să marchezi. Ne-am pierdut şi aşezarea pe final, chiar dacă aparent am avut patru atacanţi. La Dinamo s-a pierdut ceva din ordinea de joc în acest meci. Lumea nu vine la stadion poate şi din cauza orei la care se dispută meciurile, bate şi vântul... sper ca suflarea dinamovistă să revină aproape de echipă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite