Vezi ce spun foştii dinamovişti şi stelişti despre derby!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mihalcea, unul dintre cei mai buni atacanți români ai ultimului deceniu
Adrian Mihalcea, unul dintre cei mai buni atacanți români ai ultimului deceniu

Jucătorii celor de la Concordia Chiajna, Adrian Mihalcea, Vlăduţ Munteanu şi Petre Marin, au vorbit despre partida din această seară dinter DInamo şi Steaua, primii doi evoluând la roş-albi, în timp ce ultimul a activat în Ghencea.

Adrian Mihalcea (35 de ani), atacant Concordiei Chiajna, fost Dinamo: "E frumos ca după un meci câştigat contra Stelei să ieşi pe stradă şi lumea să te felicite, să îţi ceară autografe. E o senzaţie plăcută. Dinamo are un mic avantaj, că nu joacă în cupele europene şi au foarte mulţi accidentaţi, nu sunt obosiţi".

Vlad Munteanu (30 de ani), mijlocaş Concordia Chiajna, fost Dinamo: "Au fost meciuri frumoase şi momente dezamăgitoare, dar important este că am reuşit de-alungul anilor să fac şi eu parte din acest derby şi rămâi cu amintirile frumoase. Dinamo e favorită pentru că are avantajul victoriilor împotriva Stelei, a suporterilor, a stadionului. E o presiune mai mare asupra Stelei pentru că trebuie să remonteze diferenţa de puncte existentă".

Petre Marin (38 de ani), fundaş Chiajna, fost Steaua:  "Sper ca Steaua să reuşească să câştige acest joc. Automat, după ce o bate pe Dinamo, altfel va fi moralul jucătorilor pe viitor".

sursa: Dolce Sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite