Vezi aici cum l-au descris personajele din fotbal pe Vasile Avram în faţa procurorilor DNA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Avram
Vasile Avram

Şefii fotbalului l-au caraterizat pe fostul şef al CCA, VAsile Avram, arestat la data de 24 septembrie 2011 pentru luare de mită.  Avram a fost trimis în judecată împreună cu sponsorul echipei FCM Tîrgu Mureş, Sorin Ţerbea, sub acuzaţia de luare şi dare de mită de 19.000 de euro. Procesul începe pe 9 noiembrie.

Oficialii FRF:  "Cu toate că nu ne putem pronunţa cu privire la activitatea zilnică desfăşurată la sediul CCA, considerăm că domnul Vasile Avram a fost una dintre persoanele care prin adaptarea şi integrarea sa rapidă din punct de vedere profesional la cerinţele unei activităţi de manager, astfel cum se solicită în cazul unui preşedinte al unei comisii precum cea a arbitrilor, a fost capabil de unul singur beneficiind de autonomie şi independenţă în relaţiile cu FRF să gestioneze problemele legate de arbitraj.

Disciplinat, corect, a respectat fişa postului şi obligaţiile de serviciu remarcîndu-se în activitatea sa ca o persoană cu gîndire matură, cu dorinţă constantă de autodepăşire, creativ, cu o abilitate deosebită de a găsi soluţii la problemele tehnice, dar şi cu o foarte bună capacitate de relaţionare interumană".

Oficialii LPF: "Avram e unul dintre oamenii importanţi ai fotbalului românesc prin adaptarea şi integrarea sa rapidă atît din punct de vedere social cît şi profesional, aducînd un aport important în cadrul FRF, UEFA, FIFA. Remarcat ca o persoană cu gîndire matură, cu dorintă constantă de autodepăşire, creativ, cu abilitate deosebită de a găsi soluţii la probleme tehnice, dar şi cu o foarte bună capacitate de relaţionare interumană, a fost promovat pe poziţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor".

Oficialii AMFB : "Imagine clădită printr-o carieră de excepţie de peste 30 de ani în arbitraj, urcînd treptele consacrării prin trudă, merituos pentru a atinge chiar vîrful performanţei în lumea cavalerilor fluierului". Pînă să fie arestat, Avram deţinea şi funcţia de preşedinte al AMFB.

Oficialii AFAN: "AFAN intenţiona să-l coopteze în proiectul «E-learning pentru parteneri sociali» în calitate de expert ştiinţific. Vasile Avram urma să efectueze un stagiu de patru luni ca formator e-learning şi să întocmească la final un curs de arbitraj în format digital".

sursa: www.gsp.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite