Vestiarul îl vrea căpitan pe Bănel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii şi-au arătat susţinerea faţă de „Jardel“, care s-a supărat după ce a aflat de la televizor că Ilie Dumitrescu îi va lua definitiv banderola. Cristi Tănase este noul lider din teren, iar „rezerva“ sa va fi „Motanul“ Bogdan Stancu.

Decizia lui Ilie Dumitrescu de a-i lua banderola de căpitan lui Bănel Nicoliţă, care a fost dezvăluită duminică de către Gigi Becali, a inflamat spiritele în vestiarul Stelei.

Apropiaţii lui „Jardel" au povestit că mijlocaşul de 25 de ani a aflat vestea chiar de la televizor, din gura patronului, întrucât Ilie Dumitrescu nu-l informase în prealabil despre intenţia sa de a-l desemna pe Cristi Tănase drept noul căpitan al echipei! „Bănel este în stare de şoc la ora actuală. Toate i-au mers prost în ultima vreme. Asta îi mai lipsea, după incidentul cu Răzvan Lucescu de la naţională şi accidentarea dinaintea meciului cu FC Vaslui", au povestit surse din anturajul roş-albaştrilor.

„Ilie mi-a zis aşa: «Băi, Gigi, eu vreau să dau banderola unui jucător pe care să luăm bani mulţi». Probabil că el vede în Tănase acest profil de fotbalist", a explicat şi patronul Gigi Becali. Decizia lui Ilie Dumitrescu nu le-a picat prea bine nici jucătorilor, care ar fi dorit ca Nicoliţă să fie în continuare liderul din teren.

Vestiarul nu vede cu ochi buni alegerea lui Tănase, întrucât fotbaliştii stelişti n-au uitat de scandalurile interminabile în care fostul piteştean era implicat în trecutul nu foarte îndepărtat, alături de „Bomba-Sexy", Iulia Tăbăcaru.

De altfel, mai mulţi jucători au ţinut să-şi exprime public susţinerea faţă de Nicoliţă, la finalul partidei cu FC Vaslui. „Suntem alături de Bănel. El e sufletul Stelei, dar trece printr-o perioadă mai grea şi trebuie sprijinit ca să-şi revină cât mai repede", a declarat Iasmin Latovlevici.

Bănel versus „Dodel" Bănel Nicoliţă
Vârsta: 25 de ani.
La Steaua din: ianuarie 2005.
Meciuri / Goluri: 150/19.
Salariu: 180.000 de euro.

Cristi Tănase
Vârsta: 23 de ani.
La Steaua din: iunie 2009.
Meciuri / Goluri: 26/1.
Salariu: 120.000 de euro.

"Unul dintre cele două goluri îl dedic lui Nicoliţă. Este colegul meu şi căpitanul nostru. A avut multe realizări la această echipă şi trebuie susţinut acum."
Romeo Surdu
atacant Steaua

"Ilie plănuia să-l pună căpitan pe Tănase înainte ca Nicoliţă să se accidenteze. Deci, de aici înainte, Tănase va purta banderola, iar al doilea căpitan va fi Stancu."
Gigi Becali
patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite