UPDATE Mama lui Neşu: "Mihai îşi poate mişca mâinile!" / Ofiţerul de presă al echipei: "Nu-i adevărat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea lui Mihai Neşu continuă să fie stabilă. Nu a fost anunţată nici o înrăutăţire, dar nici o îmbunătăţire a situaţiei. Iar medicii de la spital nu dau încă un diagnostic complet.

UPDATE ORA 19.32 Ofiţerul de presă al lui Utrecht infirmă ideea care spune că Mihai Neşu ar putea să scrie: "Ar fi incredibil, dar nu este adevărat, din păcate. E poate o problema de interpretare. soţia comunică cu Mihai, arătîndu-i mesaje scrise, cred că despre asta e vorba. Aş fi fost bucuros să îţi dau o veste ca asta, dar nu e aşa", a spus Marcel Paapst, ofiţerul de presă al batavilor, pentru Gazeta Sporturilor la Utrecht.

Monica Neşu, mama fotbalistului lui Utrecht, a spus la Happy Hour că Mihai comunică prin intermediul scrisului cu soţia lui: "Mihai este optimist iar eu sunt încrezătoare. Informaţii medicale nu vă pot da pentru că nu sunt de specialitate şi nu sunt acolo. Medicii nu au dat niciun comunicat oficial şi nu ne spun nici măcar nouă un diagnostic. Eu nu am vorbit cu el pentru că are un tub de oxigen în gură, dar prin scris comunică cu soţia sa. Citeşte mesajele de la toată lumea, acum i s-a instalat şi un televizor în rezervă, pentru că vrea să vadă meciuri".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite