Venirea lui Andone se decide săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone va decide în curând pe ce contract îşi va pune semnătura
Andone va decide în curând pe ce contract îşi va pune semnătura

„Fălcosul“ va începe de luni ultimele discuţii cu acţionarii clubului pentru a pune la punct detaliile revenirii sale în „Ştefan cel Mare“. Tehnicianul  cere întărirea lotului şi linişte la nivelul echipei. Ando s-a întors în ţară, dar nu are cu cine să negocieze. Şefii sunt plecaţi în străinătate, astfel că varianta ca lotul să se reunească, luni, sub comanda tehnicianului de 49 de ani este exclusă.

Startul pregătirilor de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar „câinii" nu ştiu încă numele antrenorului care îi va „hăitui" din retur. Deocamdată, Niculae şi compania au fost asiguraţi că tot Ţălnar îi va alerga în cantonamentele din Poiana Braşov şi din Antalya. Totuşi, lucrurile nu sunt chiar atât de sigure. Umbra lui Ioan Andone întunecă viitorul „Ţânţarului".

„Fălcosul" a tratat cu Borcea, la Miami, revenirea pe banca roş-albilor, dar cei doi n-au bătut palma. Deocamdată! Tocmai de aceea, va urma, săptămâna viitoare, o serie de şedinţe decisive pentru conducerea tehnică a lui Dinamo.

Andone se va întâlni iar cu Borcea şi cu Badea. Ori se vor înţelege atunci, ori cade totul.  „Mai am oferte şi din altă parte, aşa că nu e nimic sigur. Să văd dacă săptămâna viitoare vor accepta condiţiile mele. E prea devreme să spun dacă vin ca manager general, important e dacă mă întorc sau nu. Reunirea lotului nu are cum să se facă sub comanda mea", ne-a spus Andone.

Badea confirmă întâlnirea

Preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, a confirmat negocierile care vor urma cu Andone. „Vom mai discuta o dată cu el", a afirmat Badea.  În orice caz, acţionarii pot sta liniştiţi în privinţa unui lucru: a banilor. „Eu nu vin la Dinamo pentru bani", a garantat „Fălcosul". Condiţiile sale ţin de componenţa lotului, dar şi a staffului tehnic.

Neţoiu este cheia mutării!

Cele mai importante condiţii impuse de Ando pentru o revenire la Dinamo ţin de liniştea financiară. Pe lângă întărirea lotului, tehnicianul vrea ca jucătorii să fie plătiţi la timp şi să nu mai existe restanţe ca în tur. E clar că, loviţi de criză, Borcea şi Badea n-au cum să mărească nivelul investiţiilor.

De aceea, omul care poate pompa bani în conturile goale ale clubului şi să determine revenirea lui Andone este Gigi Neţoiu. „Comandantul" a fost la Miami, împreună cu Borcea, pentru a-l convinge pe „Fălcos" să preia echipa. Dacă Neţoiu va reveni la club, sunt şanse ca şi Ando să-l urmeze.

Ando, manager, Ţălnar, antrenor?

Borcea l-a asigurat pe Ţălnar ca va antrena echipa şi în 2010. Asta chiar dacă revine Andone. Cum e posibil? Şefii se gândesc la varianta ca „Fălcosul" să fie numit manager general, iar „Ţânţarul" să-şi păstreze funcţia de antrenor principal.

Bineînţeles, Ando va răspunde de rezultate şi de achiziţii, urmând a fi un fel de Alex Ferguson al dinamoviştilor. În acest caz, Cornel Dinu nu va mai avea atribuţiuni de director tehnic, urmând să redevină administrator delegat.

Ţălnar îşi ameninţă jucătorii: „Dacă veniţi graşi la reunire, vă ard!"

Chiar dacă poziţia sa e ameninţată de revenirea lui Andone, tehnicianul dinamovist continuă să pună biciul pe jucători. Cornel Ţălnar (foto) le-a transmis lui Adrian Cristea şi lui Cristi Pulhac, predispuşi la îngrăşare pe perioada Sărbătorilor de iarnă, că vor fi pedepsiţi sever dacă se vor prezenta cu kilograme în plus la reunirea lotului.

Emoţiile vor începe pentru dinamovişti de săptămâna viitoare. Jucătorii vor fi cântăriţi atât la vizita medicală, cât şi la Săftica. Cine a mâncat prea mult de Crăciun şi de Revelion, a încurcat-o! Ţălnar este decis să împartă amenzi în stânga şi-n dreapta.

Antrenorul va sta cu ochii mai ales pe Adrian Cristea şi pe Cristi Pulhac, pentru care a şi întocmit un program special pentru perioada de pauză. Cei doi sunt sunaţi aproape zilnic de stafful tehnic şi verificaţi dacă respectă orarul personalizat de antrenamente. Jucătorii au încercat pe cât posibil să se ţină de program, cu deosebire Pulhac.

În premieră, claudiu Niculescu e slab

Fundaşul stânga a fost acuzat în trecut de Borcea că „s-a îngrăşat ca un porc" şi că „seamănă cu un luptător sumo"! De altfel, şi Ţălnar, pe finalul turului, l-a ameninţat pe Cristi că nu mai prinde echipa dacă nu se pune pe slăbit.

O veste bună vine dinspre Niculescu. Atacantul de 33 de ani a recunoscut că, pentru prima dată de când e la Dinamo, se va prezenta la reunirea lotului fără kilograme în plus. Predispus şi el la îngrăşare, „Clau-gol" a mers la sală şi şi-a recăpătat tonusul muscular de dinainte de vacanţă.

No title
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite