Vedeta Craiovei, pe tuşă până la vară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, după un contact cu portarul Brăneţ
Florin Costea s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, după un contact cu portarul Brăneţ

Universitatea a câştigat partida cu Iaşiul, dar nu se va mai putea baza pe Florin Costea. „Ştiinţa” speră în continuare la salvarea de la retrogradare, dar Mititelu spune că FRF pune la cale un plan pentru a duce echipa în Liga a II-a.

Dacă împotriva celor de la FC Braşov a câştigat fără drept de apel, scor 3-0, ieri, trupa lui Wotte a avut nevoie de ajutorul lui Brăneţ pentru obţinerea celor trei puncte. Gazdele au înscris prima oară prin bulgarul Iliev, dar s-au văzut egalate după reuşita lui Straton în minutul 85. Cu un minut înainte de final, portarul ieşenilor le-a făcut cadou victoria oltenilor. Brăneţ a ieşit greşit la o centrare plouată, iar Prepeliţă a îndeplinit doar o formalitate din doi metri cu poarta goală.

În schimb, oltenii l-au pierdut pe Florin Costea, la cea mai controversată fază a meciului. Atacantul „Ştiinţei" este suspect de ruptură de ligamente, după ce portarul oaspeţilor s-a lăsat cu toată puterea pe genunchiul său stâng la o fază din finalul primei reprize.

Pe lângă faptul că nu a primit lovitura de pedeapsă cuvenită şi eliminarea lui Brăneţ, Craiova l-ar putea pierde pe Costea pentru tot restul sezonului. Acesta a părăsit terenul în lacrimi şi a urmărit a doua repriză de pe banca echipei având un bandaj imens la genunchi. Dacă examenul medical de mâine dovedeşte că Florin Costea suferă de ruptură, acesta va rata tot sezonul.

Patronul Adrian Mititelu a criticat dur arbitrajul, aruncând săgeţi şi spre şefii FRF. „Este o mârşăvie ce a făcut astăzi Deaconu, dar el este protejat. Arbitrul de azi l-a distrus pe Costea, care are şanse mici să mai joace până în vară. Este un plan pus la cale de cei de la FRF să ne retrogradeze.

În fotbalul românesc poate face dreptate doar Dumnezeu", a spus Adrian Mititelu, care a fost ironic şi cu Răzvan Lucescu: „Oricum Costea nu este important pentru echipa naţională. El are 60 de goluri în ultimii trei ani. A fost golgheterul campionatului şi domnul Răzvan Lucescu a spus că nu contează că marchează atât de des. E important să fie rezultate la echipa naţională".

,

2-1

Univ. Craiova: Lung Jr. - Bărboianu, Iliev, V. Găman, Bălace - Prepeliţă, Dilevski, Gângioveanu (R. Barbu 69) - M. Costea, Dina (Trică 79), Fl. Costea (Al. Piţurcă 46). Antrenor: Mark Wotte

Poli Iaşi: Brăneţ - Costache, Mihajlov, Cuciula (Ignanov 77), Străuţ (Straton 50) - V. Negru, Onicaş, R. Miclea, Bîrlădeanu - Diarrassouba, Cr. Constantin (Bujor 54). Antrenor: Marian Dinu

Goluri: Iliev 64, Prepeliţă 90 / Straton 87
Stadion „Municipal": 10.000
Arbitru: Alexandru Deaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite