Vasluiul a plecat în Austria. Primul amical: cu Manisaspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a plecat, vineri, într-un cantonament de două săptămâni în Austria, acolo unde echipa moldavă va disputa cinci meciuri amicale, până acum fiind cunoscuţi patru adversari, toţi din campionate din estul Europei.

După un stagiu de pregătire de cinci zile în Poiana Braşov, unde Viorel Hizo a pus accent pe pregătirea fizică, FC Vaslui se va pregăti, în perioada 1-15 iulie, în staţiunea austriacă Waidring, acolo unde va urma să susţină minim patru meciuri de verificare.            

Astfel, primul amical va fi în 3 iulie, în compania formaţiei turce Manisaspor, locul 10 în Turcia, urmând ca două zile mai târziu, respectiv 5 iulie, să întâlnească vicecampioana Cehiei, Sparta Praga.            

În următoarele două meciuri în care îşi cunoaşte adversarele, FC Vaslui va juca, la 10 iulie, cu ocupanta locului patru în Rusia, Spartak Moscova, iar în 14 iulie, în ultimul meci al cantonamentului din Austria, va întâlni pe Lech Poznan, echipă care a terminat pe locul cinci în campionatul Poloniei.  În stagiunea precedentă, Lech i-a eliminat din Europa League pe giganţii italieni de la Juventus.

FC Vaslui va reveni în ţară pe 15 iulie, după care, timp de o săptămână, se va pregăti pe terenul de antrenament al clubului, în vederea abordării noului campionat şi a meciurilor din preliminariile cupelor europene, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite