Vaslui atacă Lille cu un jucător dorit de Wenger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această vară, FC Vaslui a reuşit să aducă de la clubul ghanez, FC Tema Youth, un jucător de mare perspectivă.

În vârstă de 19 ani, Richard Annang este considerat de specialişti ca fiind unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti de bandă stânga din lume!

„Până să vin la Vaslui am avut oferte multe. Saint Etienne m-a dorit cel mai mult, dar nu s-a înţeles cu FC Tema Youth. Şi cei de la Hoffenheim au făcut o ofertă clubului de care aparţineam, dar, din nou, suma propusă de nemţi a fost considerată prea mică", ne-a povestit mijlocaşul.

Acesta a ajuns la Vaslui în schimbul sumei de 600.000 de euro, dar visează ca şederea în România să fie una temporară. „Ajax şi Arsenal sunt două cluburi la care sper să joc înainte de a-mi încheia cariera. Ştiu că Arsene Wenger s-a interesat de CV-ul meu, lucru care m-a făcut să privesc încrezător viitorul", ne-a mărturisit Annang.

Primă: 10.000 de euro

Acesta crede că Vasluiul va pune mari probleme celor de la Lille. „Va fi o «dublă» echilibrată. Francezii sunt favoriţi la prima vedere, dar e bine că nu ştiu multe despre noi. Sunt convins că putem provoca o surpriză", a încheiat ghanezul. Finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a anunţat că, în caz de calificare, fiecare titular va încasa 10.000 de euro.

OSC Lille

-Titularii Ramy şi Cabaye au probleme medicale şi vor fi menajaţi.
-Diferenţa de temperatură dintre Lille şi Vaslui este de 15 grade Celsius. „Va fi greu în aceste condiţii", spun francezii.
-„Antrenorul spaniol de la Vaslui a folosit până acum 23 de jucători, deci încă îşi caută o formulă de joc. Totuşi, românii sunt periculoşi la fazele fixe", a precizat tehnicianul celor de la Lille, Rudi Garcia.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite