Vasile Avram se ia de Ion Crăciunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Avram, preşedintele CCA, a declarat că sunt foşti arbitri, Ion Crăciunescu, Aron Huzu şi Dan Lăzărescu, fără a pronunţa numele acestora, care discreditează conducerea CCA.

Şeful CCA spune că se încearcă crearea unei imagini false. "Sunt anumite persoane, foşti arbitri, care nu numai că otrăvesc aerul când îl inspiră, ci şi când îl expiră şi atunci se contaminează şi ceilalţi din jur. "Există acum o politică de discreditare, apar anumite atacuri din partea unor foşti arbitri, care vor să creeze o imagine falsă a arbitrajului românesc şi a persoanelor din conducerea CCA. Când aceşti foşti arbitri au fost la conducerea CCA nu mi-au întins o mână, în schimb eu m-am dus către ei. De ce nu vor să vină alături de noi ca observatori de arbitri e problema lor. Însă nu pot să înţeleg aceste atacuri constante ale acestor «trei crai de la răsărit»", a spus Avram, într-o conferinţă de presă

Preşedintele CCA i-a menţionat la capitolul deamăgiri în acest sezon pe arbitrii Alexandru Tudor şi Marius Avram. "Mă aştept de la Alexandru Tudor la o revenire acolo unde îi este locul, în Premier-Class. De asemenea, o scădere de formă are şi arbitrul Marius Avram, dar sper ca aceasta să se remedieze repede", a precizat oficialul CCA.

Avram a prevăzut că la Campionatul European 2012 şi la Campionatul Mondial 2014 vom avea o brigadă de arbitri românească. "Sunt şi aspecte pozitive, de exemplu FIFA şi UEFA şi-au întors faţa către noi. Foarte mulţi arbitri sunt delegaţi afară cum nu au fost niciodată. Şi vom avea arbitri sau brigăzi de arbitri în fazele superioare ale Ligii Campionilor şi Ligii Europa după o absenţă de 15 ani. Şi ascultaţi ce vă spune Avram aici, am mai spus-o, vom avea arbitru sau brigadă la CE 2012 şi chiar la CM 2014", a afirmat Vasile Avram.

Preşedintele CCA a afirmat că nu îi este teamă că va fi demis. "Nu mă tem absolut deloc de demitere. Nu înseamnă că dacă sunt greşeli de arbitraj trebuie să ne gândim la asta... Noi am preluat un lot de arbitri cu bune şi cu rele. Nu fugim de această responsabilitate. Greşelile depind de foarte mulţi factori, de multe cauze... asta e valoarea arbitrilor, ce să facem? Eu am patru ani la dispoziţie din partea FRF ca să formez un alt corp de arbitri. Aşa e normal. Uşor-uşor se va face un schimb, unii vor ieşi din lot, alţii vor intra", a spus oficialul CCA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite