Vasile Avram, vizitat de familie. Citeşte care este starea de spirit a fostului boss de la CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Avram a contestat măsura arestării preventive la Curtea de Apel Bucureşti
Vasile Avram a contestat măsura arestării preventive la Curtea de Apel Bucureşti

Vasile Avram a fost vizitat de familie în arestul de la Cercetări Penale, unde este încarcerat. Cei doi fii ai săi, Marius şi Valentin, ambii arbitri, şi soţia sa i-au adus fostului arbitru toate cele trebuincioase, începând de la apă plată, şi haine de schimb, până la aşternuturi curate.

Vasile Avram i-a asigurat pe cei dragi că este nevinovat şi, totodată, optimist că va scăpa repede din arest. Asta cu toate că ultimul preşedinte al CCA care a fost arestat, Gheorghe Constantin, a rămas în arest nouă luni, el fiind acuzat tot de corupţie.

Vasile Avram a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de luare de mită în formă continuată de la omul de afaceri Sorin Ţerbea, membru în Comitetul Executiv al FRF şi sponsor al formaţiei de Liga I FCM Târgu Mureş. Potrivit probatoriului procurorilor anticorupţie, Avram ar fi primit de la Ţerbea suma de 19.000 de euro pentru a delega la meciurile formaţiei FCM Târgu Mureş arbitri agreaţi de clubul ardelean. Banii ar fi ajuns la fostul şef al CCA pe 21 mai 2011, prin intermediari, doi angajaţi ai lui Ţerbea, recepţionerul hotelului pe care acesta îl deţine la Târgu Mureş şi pilotul unui elicopter cu care Vasile Avram s-a şi deplasat până la Bucureşti. Banii ar fi ajuns în posesia lui Vasile Avram chiar în elicopter, aceştia fiindui lăsaţi pe banchetă. Sorin Ţerbea este şi el arestat, sub acuzaţia de dare de mită

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite