Vasile Avram: "Arbitrajul din 2010 nu este mai slab ca în alţi ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a declarat că arbitrajul din 2010 nu a fost mai slab ca în alţii ani, iar faptul că arbitrii nu au mai ajuns la DNA este un pas înainte.

"Iţi trebuie ceva timp ca să faci o evaluare a arbitrajului. E nevoie de o analiză mai complexă pentru anul 2010. Am avut un retur în care au fost probleme, iar în vară am început noul sezon şi au continuat problemele, în ceea ce priveşte arbitrajul. CCA a facut o analiză mai amănunţită şi putem spune că în 2010 nu au fost arbitraje mai slabe ca în alţi ani.

Nu putem spune că e o dezamagire arbitrajul, în comparaţie cu anii precedenţi. În 2009, unii arbitri şi coducători de arbitri au ajuns la DNA, deci nu putem spune că 2010 e o dezamăgire. Nu mai avem arbitri corupţi, iar asta e un pas inainte", a spus Avram, conform gsp, care citeazp Total Sport FM.

El a mai completat: "Avem nevoie de sprijin, încredere şi timp că putem arbitra la un nivel mai înalt. În 2010, foarte puţini conducători de club au criticat şi atacat arbitrajul, în comparaţie cu alţi ani. Unii plecaţi din fenomen şi-au facut o preocupare din a critica arbitrajul. Sîntem la final de an acum, cred ca ar trebui să fim mai buni şi mai îngăduitori", a declarat Vasile Avram.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite