Vasile Şiman: "Dacă nu câştigăm, va fi greu să ne salvăm de la retrogradare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat, sâmbătă, că formaţia studenţească ar fi meritat un rezultat de egalitate în meciul cu Dinamo, din etapa a XIX-a a Ligii I, şi că va fi greu pentru echipă să se salveze de la retrogradare dacă nu va câştiga puncte.

"Speram să câştigăm, dar, asta este, am pierdut. Poate că ei au avut mai multe ocazii, dar cred că un egal era mai meritat. Ne lipsesc rezultatele, dacă pierdem în continuare nu avem şanse să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să luăm puncte", a spus Şiman după meci.

La rândul său, jucătorul Tiberiu Bălan a precizat că meciul s-a pierdut "din cauza unor greşeli personale". "Ne-am dorit să câştigăm acest meci, dar greşelile personale au decis soarta partidei. Au fost şi vreo două ofsaiduri nesemnalizate, eu mă aflam lângă arbitru, dar, asta este, nu vreau să fiu rău. Vi s-a părut că Dinamo a jucat mai bine ca noi? Au avut două-trei ocazii, dar şi noi am jucat destul de bine şi puteam egala pe final. Diferenţa a făcut-o o greşeală", a spus mijlocaşul Sportului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite