FOTO Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, eliberaţi în această seară! Cei doi n-au voie să părăsească oraşele în care locuiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererile de eliberare sub control judiciar formulate de Avram şi Ţerbea, astfel că într-o oră cei doi vor părăsi arestul.

UPDATE 22.03 Vasile Avram a părăsit şi el arestul şi a fost aşteptat de băieţii săi, Marius şi Valentin, şi soţia sa. A refuzat să facă vreo declaraţie

UPDATE 21:52 Sorin Ţerbea a ieşit din arest: "Sunt nevinovat, vom vorbi toate lucrurile la timpul lor. Rămâne să vedem dacă arestarea mea a fost corectă, mă voi întoarce cu siguranţă în fotbal!"

image

La 25 septembrie, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea pe o perioadă de 29 de zile a lui Vasile Avram şi Sorin Ţerbea. Primul va avea interdicţie de a părăsi Capitala, în timp ce omul de afaceri nu va putea pleca din raza teritorială a oraşului Târgu-Mureş.

Vasile Avram, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în prezent suspendat, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru luare de mită, în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură directă cu o infracţiune de corupţie.

Alături de Avram a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, omul de afaceri Sorin-Ioan Ţerbea, acuzat de dare de mită, în formă continuată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite