Vardan Mihailovici: "Suntem încântaţi că am reuşit să-l aducem pe marele Junior Moraes!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aluisio Chaves Ribeiro Moraes Junior
Aluisio Chaves Ribeiro Moraes Junior

Directorul sportiv al clubului Metalurg Doneţk, Vardan Mihailovici, a declarat, sâmbătă, că noua achiziţie, Junior Moraes, este unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat în România şi că este încântat că atacul echipei s-a întărit prin aducerea brazilianului.

"Moraes este unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat în campionatul României, este unul dintre cei mai buni marcatori din acest sezon. Am urmărit cu atenţie cariera jucătorului şi suntem încântaţi că am reuşit să ne întărim atacul prin aducerea lui", a spus Vardan Mihailovici, informează site-ul oficial al clubului din Doneţk.

Atacantul brazilian Junior Moraes, transferat sâmbătă de la Gloria Bistriţa la Metalurg Doneţk, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea ucraineană. Gloria Bistriţa a anunţat că va primi 1.250.000 de euro pentru jucător. Produs al Centrului de tineret al FC Santos, Moraes a câştigat în 2007 cu Santos campionatul statului brazilian Sao Paulo (cunoscut sub numele de Paulista), marcând golul victoriei în finala cu Sao Caetano. Ulterior, a evoluat la Ponte Preta şi EC Santo Andre. Venit la Gloria în ianuarie 2010, Junior Moraes a debutat în Liga I la data de 20 februarie, în meciul cu FC Timişoara, scor 0-0. A facut un retur foarte bun (17 partide/10 goluri) în sezonul trecut, devenind golgeterul celei de-a doua părţi a campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite