„Vamă“ scoate bani de la suporteri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Rapidului au fost la înălţime la meciul cu Steaua
Fanii Rapidului au fost la înălţime la meciul cu Steaua

Conducerea Rapidului a decis să anuleze abonamentele suporterilor la meciurile din Cupa României, urmând ca la partida de mâine cu Steaua (20.45, PRO TV) să se intre doar pe bază de bilet!

Stadionul a fost plin la derby, pe arena giulşteană fiind prezenţi aproape 12.000 de fani. Cum interesul în rândul suporterilor pentru partida de mâine cu roş-albaştrii este mare, Dinu Gheorghe a decis ca intrarea să se facă doar contra cost. O măsură care i-a dernjat însă pe fani, care încă de ieri s-au prezentat la casa de bilete.

Aceasta nu este singura măsură care i-a iritat pe susţinătorii giuleştenilor. Fanii au fost deranjaţi şi de faptul că Dinu Gheorghe şi-a cerut scuze Stelei. „Vamă" a ales să facă acest gest, după ce la meciul de luni, din campionat, pe tabela de marcaj sigla Stelei a fost afişată în minatură. „A fost o măgărie din partea celor de la firma care se ocupă de tabelă, şi-mi cer scuze. Nu am sesizat acest lucru în timpul meciului, dar nu accept astfel de gesturi. Nu se va mai întâmpla la următorul meci", a spus Gheorghe.

80 de lei, cele mai scumpe tichete cu Steaua

- Tribuna 0: 80 de lei
- Tribuna I: 20 de lei
- Tribuna a II-a: 15 lei
- Peluza a II-a: 10 lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite