„Vamă“ s-a ascuns. Revine Meme!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica (dreapta) a revenit pentru a treia oară lângă Becali
Stoica (dreapta) a revenit pentru a treia oară lângă Becali

 Dinu Gheorghe nu i-a mai răspuns la telefon lui Becali, care l-a ofertat pe Mihai Stoica.

Gigi Becali l-a curtat asiduu pe Dinu Gheorghe în ultimele trei zile, dar omul de fotbal în vârstă de 56 de ani are acum şanse aproape nule să mai vină în Ghencea.

Asta deşi latifundiarul anunţase oficial venirea lui „Vamă", înaintea meciului cu Gaz Metan: „Da, e adevărat, Dinu Gheorghe e noul manager al Stelei! El se ducea să negocieze cu George Copos şi am avut inspiraţia să-l sun chiar când era în drum spre Poiana Braşov. Mi-a spus că Steaua e apogeul carierei lui".

La finalul partidei, Becali nu mai era însă la fel de convins de venirea lui Dinu Gheorghe: „L-am sunat să ştiu şi eu ce fac, să mă consult cu el, am zis că mi-am pus preşedinte, dar avea telefonul închis.

Mi-a făcut şi el nervi". Finanţatorul roş-albaştrilor n-a închis un ochi toată noaptea. „Am tot încercat să-l sun până la ora trei dimineaţa pe Dinu Gheorghe, dar nu l-am prins. Apoi, de la opt dimineaţă l-am tot sunat întruna, dar nu mi-a mai răspuns", a dezvăluit ieri Becali.

A cotit-o spre Astra

Se pare că „Vamă" e tentat să dea curs unei oferte de ultimă oră venite din partea patronului Astrei, Ioan Niculae. Disperat, Gigi Becali l-a chemat ieri, în jurul prânzului, pe fostul manager general Mihai Stoica la reşedinţa sa.

Deşi a plecat de două ori pe uşa din dos, Stoica s-a grăbit să răspundă prezent la apelul europarlamentarului. „Meme a venit la mine în birou şi m-a întrebat dacă vreau să-mi dea o mână de ajutor. Dacă vrea Dumnezeu, îl aduc din nou la Steaua", a anunţat triumfal Gigi Becali. 

6 trofee a câştigat Dinu Gheorghe la Rapid, faţă de cele cinci pe care le-a cucerit Mihai Stoica la Steaua şi la Urziceni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite