„Vamă“ a plecat de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid pierde puncte pe teren şi oameni în conducere! La o zi după înfrângerea cu Legia Varşovia  s-a oficializat ruperea contractului, pe cale amiabilă, dintre Dinu Gheorghe şi Rapid.

Astfel, după 596 de zile de mandat, „Vamă" nu mai e preşedintele clubului. „Dinu Gheorghe a mai înaintat o cerere de încheiere a colaborării în septembrie, dar atunci am reuşit să-l conving să continuăm împreună. Acum, a făcut la fel, iar de această dată i-am acceptat cererea. Despărţirea a fost cu acordul părţilor şi nimeni nu trebuie să achite acea clauză de 400.000 de euro", a afirmat patronul Rapidului. În ceea ce priveşte numele viitorului preşedinte, Copos a rămas enigmatic.

„Tot ce pot să spun este că Grigore Sichitiu şi Mihai Stoica sunt excluşi din start. Există varianta şi ca Răzvan să devină manager general. Cu el în conducere şi cu Rednic antrenor am câştigat ultimul titlu, în 2003", a afirmat Copos.

„N-am vrut să stau atârnător"

„Vamă" a detaliat, ieri, motivele plecării sale de la Rapid. „Am simţit că nu mai sunt dorit. Eu sunt un om care nu stă aşa, atârnător. Îi mulţumesc domnului Copos că a fost de acord să facem despărţirea pe cale amiabilă. Mă simt vinovat faţă de Răzvan. Am greşit când i-am propus să vină la Rapid şi nu i-am spus adevărul. E o prostie însă să se spună că pleacă şi el, dacă am plecat eu", a afirmat Dinu Gheorghe.

Ironizat de badea

Refuzat de Dinu Gheorghe în iunie 2010, Nicolae Badea a exclus cooptarea sa, acum, la Dinamo. „La noi organigrama e completă şi atunci când va fi un post liber o să facem concurs pentru că sunt mai mulţi pe listă", a declarat Badea pentru „Adevărul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite