Vamă: „Şumi e un subiect prăfuit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din buni prieteni, Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică au ajuns să se atace dur. Primul care i-a adus acuze lui „Vamă" a fost fostul antrenor, nemulţumit că nu şi-a primit salariile restante, în valoare de 16.000 de euro.

 „Dinu Gheorghe m-a dezamăgit. Am greşit că am avut încredere în el. Am fost folosit în scandalul cu Marius Constantin", a fost reproşul lui Şumudică la adresa preşedintelui.

S-au certat din cauza lui Marius Constantin

Între el şi fundaş a avut loc un conflict, pe vremea când  „Şumi" era antrenorul Rapidului. Constantin a sărit să-l ia la bătaie pe antrenor, iar ca măsură, conducerea a decis ca acesta să se pregătească doar cu Rapid II, în Liga a 3-a. Dinu Gheorghe a ţinut să-i răspundă fostului antrenor:

„Nu mai ascultaţi toate minciunile pe care le debitează unii şi alţii . Şumudică a spus că ori pleacă Marius Constantin, ori el. Şumudică să vorbească despre modul în care s-a comportat el faţă de familia lui Marius Constantin. Pentru mine, Şumudică este deja un subiect prăfuit. I-am transmis să nu mai vorbească pentru că antrenorii care vorbesc mult antrenează puţin, dar văd că nu înţelege nimic".

Constantin se pregăteşte şi în prezent cu Rapid II, iar Dinu Gheorghe a decis să-l pună pe lista de transferuri. Cum nu există oferte pentru el, „Vamă" caută să-l cedeze şi sub formă de împrumut, deoarece acesta are un salariu uriaş, câştigând 250.000 de euro pe sezon. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite