Dinu “Vamă”: “Mă bucur că a vorbit Copos. E adevărat, am făcut greşeli!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe nu a „înghiţit” criticile lui Copos
Dinu Gheorghe nu a „înghiţit” criticile lui Copos

Criticat de Copos, Dinu Gheorghe îşi perie patronul. Omul de afaceri spunea despre "Vamă" că a gestionat prost bugetul.

"Mă simt vinovat pentru cum am pregătit a doua parte a turului, nu prima. Asta este, învăţăm din greşeli şi sperăm să nu le mai repetăm în primăvară. Oricum, mă bucur că a vorbit domnul Copos despre echipă, nu o mai făcuse demult. Prea vorbeau mulţi oameni care nu au treabă cu Rapidul", a spus Dinu Gheorghe la gsptv.

Oficialul giuleştean a vorbit şi despre negocierile pentru Moraes, spunând că a renunţat la achiziţionarea brazilianului din cauza cerinţelor prea mari, atât din partea jucătorului, cât şi a conducerii clubului Gloria Bistriţa.

"Licitaţia pentru Moraes e închisă. Nu putem oferi mai mult, şi aşa am dat mai mult decât oferea chiar şi Steaua. În plus, marea problemă ar fi şi negocierea cu jucătorul, care are pretenţii foarte mari. Acum trebuie să tragem consecinţele anilor precedenţi, în care s-au acumulat multe datorii din cauza unor oameni foarte pricepuţi care au administrat clubul".

Dinu Gheorghe a anunţat şi numele primului jucător de care Rapid se va despărţi :"Am discutat cu impresarul lui Ricardo Fernandes, iar în această vară îi vom rezilia contractul jucătorului".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite